4.3.2013

Extraordinary Tea Time


Weird sunday inspirations. I can tell it was hard to create this self-portrait blindfolded. Ten seconds to get to this position and hold that rather expensive tea pot.

4 kommenttia:

 1. Niinkun mä jo sanoin tästä kuvasta, niin nautin tosi paljon tosta valaistuksesta :D En tiedä mikä siinä on tai miten oot käsitellyt tätä kuvaa mut se hivelee mua silmään. Ja kun sain kuulla että tää on selffi niin arvostus vain nousi :D Terveisin, väsyn kymmenen sekunnin juoksenteluihin vaikken ookaan sokkona...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huikeasti! Arvostatko lisää jos sanon, että mulla oli krapula kun otin tän? :DD Valaistuskin tuotti päänvaivaa, kun mun huoneeseen ei kauheasti luonnonvaloa pääse. Lattiatasosta valaiseva spottivalo toimii kyllä hämmästyttävän hyvin. Tarvisin vain järeämpiä valoja, terveisin ISO 400.

   Poista
 2. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to
  say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  Also visit my site: todoluiscernudacomes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well, thank you! I'm suffering from an artistick block and I also think my blog needs a radical change to it's visual side.

   Poista