15.2.2012

Cotton Candy

May I show you my brand new head.


Hairmodeling for Grani Hair. This is just the first stage, after two weeks the project will continue. I'm not sure what to think about this My Little Pony -look, but... well, I just need to wear less dark clothes, I think.

6 kommenttia:

 1. ♥♥♥ Ihanat hiukset! ♥_____________♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää vaatii totuttelua tosi paljon. Hämmentää miten huonosti tää tukka toimii tummien vaatteiden kanssa. :D Haluaisin oppia elämään tän kanssa, mut tuskin ehdin kun parin viikon päästä on jo seuraava aika kampaajalle.

   Poista
 2. jumalauta, onneks heitit blogis tohon mun "linkitä blogisi" -postaukseen! esittelyteksti nappas jo ennen kuin oon alkanut varsinaisesti selaamaan noita läpi ja oli pakko käydä saman tien vilkaisemassa. tää on ehdottomasti mielenkiintoisin löytö pitkään aikaan, oot ihan tajuttoman persoonallinen ja kiinnostavanoloinen tyyppi! plus sun tyyli, hiukset ja kaikki, totaalinen mindblow! liityn lukijaks asap :---) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai niin ja se piti viel sanoo, et ehdottomasti mustat vaatteet ton tukan kans, törkeen hyvä combo!

   Poista
  2. Olin tippua penkiltä kun huomasin kommenttisi. Olen seuraillut blogiasi jo... kuukausia? Siun tyyli on ihan mielettömän upea ja blogisi on jo hyvin pitkään ollut lempiblogini asemassa. Tämä on siis suuri kunnia! n_n

   Kiitos kiitos kiitos paljon, aaa, oon nyt ihan täpinöissäni. :')

   Poista